
Аджика сира, яку не потрібно консервувати
Рецепт аджики, яку не потрібно консервувати, звичайно ж зацікавить багатьох господинь. Адже це дуже зручно, просто і легко. Аджика - це абхазька гостра приправа. Завдяки червоному перцю аджика має насичений червоний колір. Саме слово "аджика" означає "сіль". Існує легенда, що абхазькі чабани, коли йшли в гори пасти овець, брали із собою сіль, адже вона викликає спрагу пити і їсти у тварин. Так як сіль була дорогим продуктом, вони домішували до неї перець. Таким чином з'явилися перші рецепти аджики. Звичайно ж у наш час рецептура трохи змінилася, додалося багато інших інгредієнтів, то аджика - це чудова приправа в будь-який час року до м'ясних продуктів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
500 г.
Перець гіркий Хуторок маринований 370г
150 г.
Часник
300 г.
Морква
300 г.
Корінь петрушки
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
100 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
220г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Всі інгредієнти потрібно очистити і перекрутити на м'ясорубці з мілкою ришіткою.
02
Додати томатну пасту.
03
Потім додати гірчицю, оцет, сіль і все добре перемішати. Розкласти по банках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів