
Дуже простий шоколадний кекс
Домашню випічку люблять усі, а от приготувати її – справа непроста. І дійсно, потрібно правильно дотримати пропорції, добре вимішати тісто. Загалом, процес трудомісткий. Та й часу багато займе. Частково вірно, але згадані вище характеристики ніяк не відносяться до пропонованої випічки. Не дарма рецепт назвали «дуже простим шоколадним кексом». Дійсно, Ви докладете мінімум зусиль, але отримаєте максимум задоволення. Вже через п'ятнадцять хвилин Ви зможете насолодитися ароматним, ніжним і повітряним шоколадним кексиком, а також здивувати гостей, що раптово прийшли. Маленька порада господині: заповнюйте формочки тістом на 3/4, оскільки в процесі випікання кекс трохи піднімається.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
75 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
100 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
25 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Шоколад, розламаний на шматочки і вершкове масло розтопити на водяній бані. Просіяти борошно з цукровою пудрою і додати до цієї суміші яйця. Добре все перемішати. Духовку розігріти до 200°C.
02
Змішати борошняну суміш з шоколадною і довести до однорідної консистенції. Викласти тісто в порційні формочки і поставити в духовку. Випікати близько 12-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів