Шоколадне печиво з фісташками - Image

Шоколадне печиво з фісташками

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Якщо Ви небайдужі до шоколаду – обов'язково побалуйте себе цим печивом. Смакота – не відірватися. Шоколадне печиво з тонким горіховим смаком досить-таки захоплююче готувати. Змішавши всі компоненти, Ви отримаєте рідке тісто, яке неможливо викласти за допомогою ложки порційно: воно розтечеться. Тому виливаємо його у велику форму і отримуємо одну печенюшку значних розмірів, яку після приготування необхідно поділити на частини. А яке воно красиве. Той, хто не знає, що перед ним свіжоспечене печиво, напевно подумає: «Яка цікава шоколадка: товста, рельєфна, знизу доверху всіяна фісташками». Тепер Ви знаєте секрет, як здивувати рідних і гостей. Дійте.

Продукти для рецепту

Шоколад темний Auchan 72% 100г
119.90

Шоколад темний Auchan 72% 100г

100 г

Інгредієнти

Шоколад темний Auchan 72% 100г

200 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

180 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Фісташки смажені

150 г.

Масло вершкове домашнє

40 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

60 г.

Етапи приготування

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу.

02

Постійно помішуючи, додати шоколадну масу в яєчну. Фісташки очистити, крупно нарізати і обсмажити близько 2-3 хвилин на сухій сковороді. Додати фісташки до яєць і шоколаду. Духовку розігріти до 200°C.

03

Борошно просіяти і додати в шоколадну масу. Довести тісто до однорідної консистенції. Форму застелити пергаментним папером. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати печиво близько 30-40 хвилин, а потім дістати і розрізати на квадратики.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв