Яблучні деруни - Image

Яблучні деруни

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете здивувати своїх друзів смачними оладками, від яких захоплює дух? Кожен, хто їх куштує, не може забути цей чудовий ніжний смак! Спробуйте приготувати щось новеньке - яблучні деруни. Ви ж любите, коли страву робити легко і просто? Ці деруни якраз такі. Не біда, якщо гості несподівано завітали, або у вас мало часу, щоб приготувати вечерю. Такий невигадливий рецепт яблучних дерунів не забере у вас багато часу, а гості точно будуть раді такому частуванню. Яблука роблять страву дуже соковитою і корисною. Чим простіша страва, тим вона смачніша!

Інгредієнти

Картопля

300 г.

Яйця курячі

2 шт.

Перець чорний мелений

1 дрібка

Яблуко

200 г.

Сіль

1 дрібка

Олія соняшникова рафінована

50 мл.

Етапи приготування

01

Для приготування яблучних дерунів знадобиться картопля, яблука, яйця, сіль, перець.

02

Картоплю почистити і натерти на тертці з великими отворами.

03

Віджати терту картоплю.

04

Додати до картоплі очищені і натерті яблука, з яких теж попередньо віджатий сік.

05

Додати в картопляно-яблучну масу 2 яйця.

06

Додати сіль і перець.

07

Обсмажити деруни на олії з обох боків до золотистого кольору .

08

Подавати такі деруни потрібно гарячими з кефіром, сметаною, ряжанкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Яблучні деруни – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua