Кавуновий салат з оливками і м’ятою - Image

Кавуновий салат з оливками і м’ятою

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

І як тільки вдається деяким поєднати в одній страві такі інгредієнти, які, на перший погляд, зовсім різні? Але в підсумку виходить дуже смачна і популярна страва. Нам залишається тільки насолоджуватися смаком таких страв і ділитися ними з вами. Одна з таких - салат з оливками і м'ятою. Здавалося б, що за дивне поєднання. Але ні! Салат досить оригінальний, тому що в ньому є незвичне поєднання солодкого, солоного, кислого і гострого.

Продукти для рецепту

Кавун
15.90 - 23.00

Кавун

за 1 кг

Інгредієнти

Кавун

250 г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

30 г

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

10 шт.

Сир Фета Світ Сир 45%

50 г

М'ята 50г

30 г

Лайм

1/4 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10мл

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати кубиками кавун і сир. У мисці змішати оливкову олію і сік лайма. Додати до кавуна з сиром маслини і запрвку.

02

Прикрасити все листям м'яти і приправити сіллю і перцем. Подавати охолодженим.

03

04

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв