
Кавуновий салат з оливками і м’ятою
І як тільки вдається деяким поєднати в одній страві такі інгредієнти, які, на перший погляд, зовсім різні? Але в підсумку виходить дуже смачна і популярна страва. Нам залишається тільки насолоджуватися смаком таких страв і ділитися ними з вами. Одна з таких - салат з оливками і м'ятою. Здавалося б, що за дивне поєднання. Але ні! Салат досить оригінальний, тому що в ньому є незвичне поєднання солодкого, солоного, кислого і гострого.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кавун
250 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
10 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
50 г
М'ята 50г
30 г
Лайм
1/4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати кубиками кавун і сир. У мисці змішати оливкову олію і сік лайма. Додати до кавуна з сиром маслини і запрвку.
02
Прикрасити все листям м'яти і приправити сіллю і перцем. Подавати охолодженим.
03
04
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів