Cалат з полуниці та чері - Image

Cалат з полуниці та чері

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Легкий і свіжий салатик для літнього сімейного обіду. Настільки незвичайне, на перший погляд вигадливе поєднання таких інгредієнтів як ягоди солодкої полуниці, ніжна моцарела і соковиті помідори чері призвело до появи оригінальної та вишуканої страви. Приголомшливе буйство смаків, ароматів і яскравих фарб. Успіх салату багато в чому залежить від смаку томатів і полуниці, тому підбирайте тільки якісні, свіжі і стиглі плоди. Ароматна заправка з оливкової олії, соєвого соусу і оцту об'єднує всі компоненти салату, надаючи страві логічну завершеність. Розклавши салат по порційних тарілочках, прикрасьте його зеленню свіжого базиліку і насолоджуйтеся дивовижним смаком.

Інгредієнти

Помідори чері

150 г.

Полуниця

200 г.

Салат

100 г.

Олія оливкова

20 мл.

Оцет бальзамічний

10 мл.

Соус соєвий

10 мл.

Сіль

за смаком

Сир моцарела

100 г.

Етапи приготування

01

Помідори помити і нарізати четвертинками. Полуницю помити, видалити хвостики, нарізати четвертинками або скибочками.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати скибочками або кубиками.

03

Змішати оцет, оливкову олію і соєвий соус. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Cалат з полуниці та чері – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua