Цибулевий пиріг на листковому тісті - Image

Цибулевий пиріг на листковому тісті

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пиріг з начинкою з цибулі - це страва традиційної німецької кухні. У Німеччині здавна такі пироги пеклися і подавалися восени на святі нового вина. Основою для цибулевого пирога служить дріжджове, пісочне або листкове тісто. Одне задоволення готувати з готового листкового тіста, тому що це дуже просто і до того ж листкове тісто саме по собі дуже смачне і повітряне. Готується пиріг дуже швидко, а інгредієнти, які входять до його складу, не вимагають великих грошових витрат. Для начинки замість цибулі-порею можна використовувати ріпчасту цибулю або пір'я цибулі. Цибулевий пиріг - дуже ситне, корисне і смачне блюдо, його подають як другу обідню страву, а також, нарізавши порційно, беруть із собою на пікнік.

Інгредієнти

Тісто листкове

450 г.

Цибуля ріпчаста

4 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Сіль

за смаком

Сир плавлений

200 г.

Перець чорний горошком

за смаком

Етапи приготування

01

Тісто розділити на дві частини, одну розкачати і викласти на деко. Нарізати цибулю півкільцями, викласти на розігріту сковороду з рослинною олією, додати сіль і перець за смаком.

02

Для приготування соусу, збити яйця, плавлений сир натерти на тертці, додати сир до яєць, перемішати, при необхідності додати спеції.

03

Розподілити смажену цибулю по всіх поверхні листа тіста, залити сирним соусом, зверху покласти другу половину тіста, яку також необхідно розкачати. Виделкою зробити отвори по всій площі пирога, поставити деко в духовку на 15-20 хвилин. Подавати гарячим або холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Цибулевий пиріг на листковому тісті – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua