Бринза з перцем і соусом - Image

Бринза з перцем і соусом

Кількість порцій: 1Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.

Продукти для рецепту

Бринза Кілія Балканська 45%
366.70

Бринза Кілія Балканська 45%

за 1 кг

Інгредієнти

Бринза Кілія Балканська 45%

50 г.

Перець Болгарський

1 шт.

Часник

1 зубчик

Кефір Зарог 2,5% 870г

50 мл.

Кардамон Еко 6г

3 г.

Сіль Єгипет

3 г.

Спеція Перець чорний мелений

3 г.

Шафран Kotanyi натуральний 12г

3 г.

Кінза 70г

3 г.

М'ята 50г

3 г.

Етапи приготування

01

Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.

02

Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.

03

Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.

04

У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв