Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сир фрукти › Сирно-фруктовий літній торт без випікання
Сирно-фруктовий літній торт без випікання

Сирно-фруктовий літній торт без випікання

Смачний м'який фруктовий торт. Що може бути краще, ніж рецепт торта, який легко зробити без випікання? Адже це ж економія часу, та й спосіб приготування досить простий. Додайте в запропонований нами рецепт трохи фантазії, бажання, а головне - не бійтеся експериментів. І Ви побачите, що простий літній торт може бути вишуканим і неповторним. Потіште себе і своїх близьких смачним м'яким тортом. Крім того, замість винограду, як в рецепті, можна додавати будь-які фрукти за Вашим смаком. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 25 хв

  1. 1. Сир 15% жирності — 200 г
  2. 2. Сметана 20% жирності — 500 г
  3. 3. Вершкове масло — 180 г
  4. 4. Пісочне печиво — 400 г
  5. 5. Желатин — 30 г
  6. 6. Цукор — 1 ст.
  7. 7. Виноград — 600 г
  8. 8. Волоські горіхи — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити вершкове масло на водяній бані.

  2. Подрібнити печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішати з розтопленим маслом. Зачекати, доки суміш трохи охолоне.

  3. Взяти форму для торта і викласти на неї харчову плівку (так буде простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром виклсти суміш з масла і печива, втрамбувати і поставити охолоджуватися в холодильник на 1-2 години.

  4. Желатин залити склянкою води і залишити набрякати на 40-60 хв.

  5. Цукровий пісок, сметану і протертий сир добре збити за допомогою блендера.

  6. Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь і постійно помішувати до повного розчинення, після цього дати йому трохи охолонути.

  7. Влити розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішати.

  8. На застиглий холодний корж викласти шаром виноград і зверху залити сирним кремом, після цього поставити в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.

  9. Коли торт охолоне, необхыдно зняти бортик роз'ємної форми і  обережно видалити харчову плівку.

  10. Залишилось прикрасити торт подрібненими горіхами та виноградом.