Форель, смажена з мигдалем - Image

Форель, смажена з мигдалем

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.

Продукти для рецепту

Форель жива
299.00 - 306.00

Форель жива

за 1 кг

Інгредієнти

Форель жива

350 г.

Мигдаль

20 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

50 г.

Сіль Єгипет

2 г.

Борошно 7 1кг

20 г.

Соус соєвий Chong 1л

за смаком

Етапи приготування

01

Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.

02

Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.

03

Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв