Суфле із сьомги - Image

Суфле із сьомги

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі дуже незвичайну страву - суфле з сьомги. Всі звикли сприймати таку страву, як суфле виключно в солодкому вигляді. Але суфле - це поняття дуже широке. І сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Суфле буває з сьомги. Смак суфле виходить ніжним, м'яким. Страва буде танути у вас на губах. Цей смак суфле з сьомги виходить просто фантастичним. Така страва торкнеться душі навіть найбільш неприступних гурманів. Таке суфле стане шикарною прикрасою будь-якого святкового столу. Воно буде радувати око, та от біда тільки недовго, тому що скільки б ви його не приготували - розходитися воно у вас буде на раз -два. Перед подачею не забудьте прикрасити зеленню.

Продукти для рецепту

Філе сьомги слабосолене
1099.00 - 1490.10

Філе сьомги слабосолене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе сьомги слабосолене

500 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

300 мл.

Сіль Єгипет

0,5 ч. л.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

60 г.

Ікряник Iceberg Червона ікра 35г

50 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Етапи приготування

01

Сьомгу нарізати великими шматочками.

02

Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

03

Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.

04

В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.

05

Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.

06

Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.

07

Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв