Салат з тунця і спаржі з фетою - Image

Салат з тунця і спаржі з фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Спаржа зелена 250г

150 г.

Салат Calvo з тунця 150г

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сир Фета Світ Сир 45%

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв