
Італійський салат з пасти і сьомги
Пропонуємо вашій увазі прекрасне і вишукану страву італійської кухні. Таке повноцінне блюдо стане для вашої родини просто справжнім подарунком. Воно вживається в якості самостійного блюда. Італійський салат з пасти і сьомги дуже збалансоване і корисна страва . Воно наповнить ваш організм силами та енергією. Сьомга - це в першу чергу білки для вашого організму. Омега- 3 , що міститься в сьомзі потрібна для нормального функціонування мозку , нервової та серцево- судинної системи. Макарони завдяки вмісту вуглеводів додадуть вашому організму енергії і сил. А капуста брокколі завдяки багатому хімічному складу освіжить ваш організм і наповнить його вітамінами ..
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
150 г.
Сьомга шматки слабосолона
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Салат Vita Verde Яскравий 120г
40 г.
Капуста Брокколі
150 г.
Етапи приготування
01
Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити. Рибу нарізати кубиками або скибочками.
02
Брокколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів