Царська лососина - Image

Царська лососина

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Склад інгредієнтів здивує вас вже тим, що можна зустріти каштани. Так-так, ніякої помилки тут немає, каштани дійсно можна вживати. Які? Давайте розберемося. Наприклад, ті, які ростуть в парках і на вулицях не підходять для вживання (декоративні каштани), в їжу використовують плоди посівного каштану, тому варто вберегти себе від експериментів. Їстівні плоди можна придбати і в магазині (супермаркеті). Може, хто не знає, але каштан дуже корисний плід і багатий на білки, вуглеводи, і вважається єдиним горіхом, який містить вітамін С. Риба і каштани відмінне поєднання смаку. А бонуси у вигляді сметани і сиру обіцяють нам царський смак. Перевіримо?!

Продукти для рецепту

Лосось шматок охолоджений
699.00

Лосось шматок охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Лосось шматок охолоджений

1 кг.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Каштан Flora 200г

400 г.

Сметана ХМЗ 20%

5 ст. л.

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Сухарі панірувальні

за смаком

Перець Мрія чорний горошком 20г

6 горошин

Борошно 7 1кг

2 ст. л.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

1 ст.

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Розпочати з підготовки риби. Звільнити лососину від кісток, добре обчистити. Нарізати на шматки.

02

Змастити форму з фарфору маслом вершковим, посипати дно сухарями. Викласти нарізане квадратними шматочками вершкове масло, сметану, а зверху цих інгредієнтів покласти рибу.

03

Натерти на великій терці твердий сир і посипати ним лосось. Посолити.

04

Також в останню чергу покласти очищені варені каштани (варити слід 20 хвилин). Посипати товченим перцем, потім знову додати олію, сметану - доки форма не заповниться.

05

Залити інгредієнти склянкою гарячої води. Далі перейти до приготування тіста: 2 ст. л. вершкового масла збити до утворення піни, додати стільки ж сметани і борошна. Вимісити тісто. Помістити, отримане тісто у форму з рибою. Змастити збитим яйцем.

06

Духовку розігріти до 200ºС і випікати 50 хвилин. Прикрасити зеленню і часточками лимона, або лайму.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв