
Індичка із ананасами
В якості основного інгредієнта в цьому рецепті використовується філе індички. М'ясо індички ніжне, порівняно нежирне і часто використовується в кулінарії. Воно, на думку дієтологів, дуже корисне і легко засвоюється. Індичка із ананасами - популярна в азіатських країнах страва. Поєднання філе індички із ананасами має чудовий пікантно-солодкуватий смак. Приготування м'яса індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, оскільки це м'ясо легко пересушити. Ананаси додають йому соковитості і перешкоджають його висиханню.
Інгредієнти
Філе індички
1 кг.
Консервовані ананаси
1 банка
Мед
2 ст. л.
Оливкова олія
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Мелений карі
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно вимити філе, порізати великими шматками товщиною 2 см., накрити харчовою плівкою і злегка відбити кухонним молоточком.
02
Шматки філе посолити, приправити перцем і каррі з двох сторін і порізати на порційні шматки. Дати м'ясу постояти 10 хвилин.
03
Форму для запікання змастити соняшниковою олією і викласти в неї м'ясо, злегка окропивши його оливковою олією, поставити в заздалегідь розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.
04
Дістати форму з духовки, зверху на індичку викласти кільця консервованого ананаса і змастити медом.
05
Поставити в духовку ще на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів