
Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем
Пропонований варіант салату – чудовий приклад як із простого набору інгредієнтів можна швидко і без особливих турбот здивувати рідних смачним, поживним і оригінальним обідом. Ніжне, але злегка сухувате куряче філе ідеально поєднується зі смаженими грибами печерицями та вареними яйцями. Особливу пікантність додає солодкий болгарський перчик. Для більшої яскравості кольору і ефектності рекомендуємо використовувати червоний, жовтий і зелений сорти перцю. Кожен з них має свій, характерний смак, який гармонійно «впишеться» в загальну смакову композицію салату. Не бійтеся експериментувати і замініть, наприклад, смажені гриби на мариновані. Несподівані смакові відчуття, які Ви отримаєте, запам'ятаються надовго.
Інгредієнти
Філе куряче
400 г.
Яйця
3 шт.
Печериці свіжі
300 г.
Перець болгарський
150 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити. Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів