
Салат з курячим філе, рисом і ананасами
Незвичайно простий у приготуванні і дуже смачний, поживний салат. Для даного салату краще використовувати довгий рис. Промивають його, поки вода в каструлі не стане прозорою. Щоб рис вийшов розсипчастий, його варять на повільному вогні 15-20 хв. в неемальованій каструлі із закритою кришкою. Як тільки вода повністю випарується - рис готовий. Замість ананаса можна взяти виноград, видаливши з нього кісточки. Рис можна замінити твердим сиром, нарізавши кубиками. Перед подачею салат ставлять у холодильник на 20-30 хвилин. Прикрашають страву, виклавши зверзу на неї часточки ананаса і зелень петрушки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
300 г.
Продукт згущений Полтавочка Ірис варений з рослинним жиром та цукром 8,5% 370г
150 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
380 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити філе до готовності. Остудити. Дрібно нарізати.
02
Ананаси нарізати невеликими шматочками.
03
Змішати філе, ананаси, рис, кукурудзу, трохи посолити.
04
Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів