Курячі шлунки з картоплею - Image

Курячі шлунки з картоплею

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курячі шлунки - м'ясний субпродукт з характерним смаком і щільною структурою, який містить багато корисних речовин, вітаміни, мікроелементи та тваринний білок. До того ж, це низькокалорійний продукт, з мінімальним вмістом жирів, що дозволяє використовувати його в дієтичному харчуванні. Курячі шлунки з картоплею - це відмінний варіант простої повсякденної страви на обід або вечерю. Курячі шлунки чудово поєднуються з картоплею, а додавання різних спецій надає страві особливий неповторний смак і аромат.

Інгредієнти

Курячі шлунки

500 г.

Картопля

4 шт.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сіль

за смаком

Майонез

2 ст.л.

Перець чорний мелений

за смаком

Петрушка

1 пучок

Етапи приготування

01

Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на олії.

02

Ретельно промити під холодною водою курячі шлунки, розрізати кожен навпіл, додати до цибулі, яка вже трохи підсмажилась.

03

Готувати шлунки на середньому вогні без кришки, протягом 5-7 хвилин. Влити в сковороду трохи менше 1 ст. води, накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь, тушкувати 20 хвилин. Потім, додати спеції за смаком.

04

Картоплю очистити, нарізати уздовж досить великими шматками. Додати картоплю в сковороду, також майонез, перемішати, додати воду при необхідності. Додати сіль, накрити кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин. Прибрати з вогню, дати настоятися 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курячі шлунки з картоплею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua