Хрусткий салат з куркою та огірком - Image

Хрусткий салат з куркою та огірком

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо вам захотілося похрустіти чимось смачненьким, радимо приготувати цей салат: тут вам і свіжий огірочок, і сухарики - хрусткі властивості у страви на висоті. У салаті також багато листя салату, що корисно влітку. А курка надає м'який смак салату. А ще в ній багато білка, тому курка корисна для кожної людини і малої дитини, і дорослого. Крім того, що теж актуально, сир робить салатик дуже ситним, а оригінальна заправка - ароматним.

Продукти для рецепту

Батон пшеничний половинка
15.50

Батон пшеничний половинка

Інгредієнти

Батон пшеничний половинка

200 г

Куряче філе Алан варено-копчене

250 г

Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%

150 г

Огірки солені

300 г

Цибуля

150 г

Салат Лолло Біонда зелений

1 великий пучок

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

4 ст.л.

Часник

3 зубчики

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл

2 ст.л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.

02

Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

03

Огірки нарізати часточками або соломкою.

04

Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.

05

Сир нарізати кубиками.

06

Листя зеленого салату порвати руками.

07

Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.

08

З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв