
Хрусткий салат з куркою та огірком
Якщо вам захотілося похрустіти чимось смачненьким, радимо приготувати цей салат: тут вам і свіжий огірочок, і сухарики - хрусткі властивості у страви на висоті. У салаті також багато листя салату, що корисно влітку. А курка надає м'який смак салату. А ще в ній багато білка, тому курка корисна для кожної людини і малої дитини, і дорослого. Крім того, що теж актуально, сир робить салатик дуже ситним, а оригінальна заправка - ароматним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Батон пшеничний половинка
200 г
Куряче філе Алан варено-копчене
250 г
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
150 г
Огірки солені
300 г
Цибуля
150 г
Салат Лолло Біонда зелений
1 великий пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст.л.
Часник
3 зубчики
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.
02
Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
03
Огірки нарізати часточками або соломкою.
04
Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.
05
Сир нарізати кубиками.
06
Листя зеленого салату порвати руками.
07
Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.
08
З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів