
Салат по-гавайськи
Вишукане поєднання ніжної, але трохи сухуватої курячої грудки і солодких ананасів назвати новим ніяк не можна, але приготувавши страву з цими компонентами – салатик по-гавайськи, Ви, безсумнівно, урізноманітните Ваше святкове меню яскравими, соковитими фарбами і делікатним смаком. Повірте: байдужих до нього не залишиться. Цей свіжий і легкий салатик по достоїнству оцінять навіть найдосвідченіші гурмани. Вся справа в ідеальній комбінації продуктів і пропорцій, в будь-якому випадку – він вартий того, щоб його спробували. Урізноманітнити смакову палітру страви можна за допомогою додавання зубчика часнику і консервованої солодкої кукурудзи. Смак виходить неповторним і воістину божественним. Рекомендуємо.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
300 г.
Салат Лолло Біонда зелений
50 г.
Волоський горіх
60 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Ананаси нарізати шматочками. Горіхи трохи підсмажити і подрібнити ножем. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів