Cалат з курки з гранатом - Image

Cалат з курки з гранатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Яскравий, веселий, дивовижний і завзятий - ось, що можна сказати про салат з курки з гранатом. Його смак настільки ніжний, що змусить ваші думки відправитися у подорож в небо, забути про все на світі. Салат дуже поживний і в міру жирний завдяки курці, яйцям і волоському горіху. Зернятка граната не тільки додадуть фарб і веселощів страві, але й подарують вам заряд вітамінів. Як відомо, гранат сприятливо впливає на імунітет, покращує кровообіг і зміцнює судини. На приготування такої смакоти підуть лічені секунди. Власниці такого рецепта ніколи не доведеться думати, чим же доповнити м'ясо чи гарнір. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

500 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Волоський горіх

100 г.

Гранат еліт

200 г.

Салат Грецький

100 г.

Зелень мікс 100г

60 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Курку відварити в підсоленій воді до готовності, охолодити, нарізати кубиками або шматочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Горіхи подрібнити ножем.

02

Гранат розібрати на зерна. Салат і зелень помити, просушити, нарізати або порвати руками. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль, майонез і обережно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв