
Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами
Дуже яскравий і цікавий в смаковому значенні салат з ніжного відвареного курячого філе, соковитого і ароматного грейпфрута, хрустких горіхів і селери. А заправлена вся ця смакова фантазія збитою сметаною з лимонною цедрою. Погодьтеся, салат досить незвичайний. Якщо ви не любите грейпфрути (можливо через гіркуватий смак, хоча прибравши з нього плівки, які знаходяться на часточках, майже повністю можна позбутися цього невеликого недоліку), то можете замінити його апельсинами або мандаринами, головне, щоб залишався цитрусовий аромат і смак. З горіхів підійде не тільки арахіс, але і кеш'ю, волоські, кедрові, фісташки, бразильські або пекан - будь-які, яким надаєте перевагу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
400 г.
Селера стебло
100 г.
Грейпфрут
200 г.
Арахіс смажений солоний
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Лимон
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Селеру помити і нарізати скибочками або кубиками. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.
03
Арахіс очистити від лушпиння. З лимона зняти цедру і збити міксером зі сметаною.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів