Овочевий мільфей - Image

Овочевий мільфей

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Пропонуємо вам чудову і швидку закуску, яка підійде до будь-якого гарніру і прикрасить ваш святковий або буденний стіл. Секрет у тому, що ця страва містить у собі всі корисні овочі, при цьому вона не калорійна і дуже смачна. Тут вам і кабачок, і буряк, і петрушка - всі необхідні вітаміни, мікроелементи і мінерали, яких так не вистачає восени і взимку. Чого тільки вартий буряк! Це чудове джерело вітаміну С. А кабачки містять в собі багато магнію, кальцію та йоду. Тому таку страву варто робити, поки не закінчився сезон овочів. Смачного!

Інгредієнти

Буряк

2 шт.

Кабачки

1 шт.

Авокадо

2 шт.

Петрушка

120 г

Вода

60 мл

Лимон

50 г

Сіль

за смаком

Кунжут

30 г

Етапи приготування

01

Буряк середнього розміру відварити, охолодити, очистити і нарізати рівними тонкими кружечками.

02

Кабачок очистити і нарізати рівними тонкими шматочками.

03

У блендер покласти очищені авокадо, петрушку, сік лимона, сіль за смаком, трохи води, і перемолоти до стану однорідного крему.

04

Викласти в порційну тарілку кружечок буряку – промазати кремом, потім кружечок кабачка – промазати кремом. І так викладати стільки рівнів, скільки вам подобається.

05

Прикрасити зеленню і кунжутом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Овочевий мільфей – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua