Суп молочний з капустою і картоплею - Image

Суп молочний з капустою і картоплею

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Різні молочні супи обов'язково включаються до дитячого меню, а також вони входять в перелік страв для спеціальних, спортивних і лікувальних дієт. Це закономірно, так як молоко є одним із легкозасвоюваних харчових продуктів, і до того ж дуже корисним і цінним. Даний рецепт супу – це популярне корисне овочеве блюдо, яке готується досить просто. Вариться суп на слабкому вогні. Щоб уникнути занадто молочного смаку, молоко розводять водою. Подавати суп можна з різноманітними бутербродами.

Інгредієнти

Капуста білокачанна

150 г.

Картопля

3 шт.

Морква

1 шт.

Молоко

600 мл.

Масло вершкове

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву натерти на крупній тертці, перекласти в скляну каструлю, додати масло, поставити на вогонь, обсмажити 3-4 хвилини.

02

Картоплю нарізати кубиками, капусту нарізати квадратиками. Всипати картоплю і капусту в каструлю.

03

Закип'ятити окремо молоко, влити в каструлю із супом, додати сіль за смаком, готувати протягом 5-6 хвилин при закритій кришці. Перемішати, ще варити 5-6 хвилин до повної готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп молочний з капустою і картоплею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua