
Суккоташ
Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
100 г.
Квасоля біла
300 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Вершки Amrita кокосові органічні 22% 200мл
150 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.
02
Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.
03
Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів