Солянка на сковороді - Image

Солянка на сковороді

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Така солянка більше нагадує звичайне овочеве рагу, але головними інгредієнтами даного блюда є квашена капуста і солоні огірки, ну і, звичайно, різні види м'яса: яловичина, сосиски, окіст ін. У результаті додавання всіх складових страви, солянка виходить дуже смачною і насиченою. Солянка на сковороді - це не тільки смачне друге блюдо, але і досить корисне. Важливо при приготуванні цієї солянки позбутися насиченого смаку кислоти і розсолу квашеної капусти. З цією метою капусту на кілька хвилин кладуть в окріп, потім відкидають на друшляк, а остигнуту віджимають. Ароматна солянка на сковороді обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.

Інгредієнти

Яловичина

250 г.

Жир

2,5 ст. л.

Квашена капуста

500 г.

Лимон

1/2 шт.

Маслини

за смаком

Цибуля

2 шт.

Морква

1 шт.

Окіст

100 г.

Солоний огірок

3 шт.

Сіль

за смаком

Сосиски

100 г.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Томатна паста

2 ст. л.

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.

02

Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.

03

Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.

04

Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Солянка на сковороді – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua