Сьомга в імбирному маринаді - Image

Сьомга в імбирному маринаді

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Страва виходить дуже ароматною і смачною. До того ж усім відомо про корисні властивості сьомги. Вона містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому уповільнює процеси старіння шкіри. А в поєднанні з пряним імбирно-соєвим соусом і кунжутним маслом філе сьомги стає дуже ніжним і соковитим. Любителям гострих страв можна додати більше свіжого імбиру і соусу чилі і менше – солодкого червоного перцю. І наостанок порада: для того, щоб зберегти цілісність тушки сьомги, не видаляйте шкірочку повністю, інакше шматочки розваляться.

Продукти для рецепту

Сьомга шматок
499.00 - 537.00

Сьомга шматок

за 1 кг

Інгредієнти

Сьомга шматок

600 г.

Соус соєвий Chong 1л

100 мл.

Олія кунжутна Auchan 240мл

1 ст. л.

Часник

1 шт.

Соус Акура Чилі солодкий 200мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Імбир

20 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

за смаком

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

2 шт.

Спаржа зелена свіжа 200г

6 шт.

Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Насіння кунжуту

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу промити під холодною водою. Розділити на філе, нарізати порційними шматками.

02

Для приготування маринаду, збити кунжутну олію із соєвим соусом, додати чилі, подрібнений часник, імбир і сіль, ретельно перемішати. Залити рибу маринадом на 10-15 хвилин.

03

Після маринування, обсмажити рибу, далі випікати протягом 7-8 хвилин у духовці розігрітій до 180°C.

04

Спаржу, солодкий перець і квасолю нарізати соломкою, обсмажити в сковороді з розжареною кунжутною олією. Посолити і поперчити.

05

Викласти рибу та овочі на тарілку, скропити лимонним соком і посипати кунжутним насінням.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв