Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами - Image

Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Смачний, легкий і освіжаючий салат. Червонокачанна капуста багата вітамінами, а в поєднанні з яблуком і горіхами виходить ситне і корисне блюдо. Червонокачанна капуста більш корисна, ніж білокачанна. У ній набагато більше вітаміну С, легкозасвоюваного білка, корисного цукру, крохмалю, більше мінеральних мікроелементів: кальцію, натрію, заліза, калію. Фіолетові листя червонокачанної капусти трохи жорсткіші, щоб їх пом'якшити, капусту нарізають, трохи присипають сіллю і тиснуть руками. Такий салат можна подавати до вареної курки або нежирної свинини.

Продукти для рецепту

Капуста червонокачанна
23.70 - 79.00

Капуста червонокачанна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста червонокачанна

300 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

50 г.

Волоський горіх

50 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 мл.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

1 ст. л.

Петрушка 70г

1 пучок

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту тонко нашаткувати і посолити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, очищені яблука - соломкою. Горіхи і петрушку дрібно посікти.

02

Капусту, цибулю, яблука і горіхи змішати.

03

Для соусу гірчицю розтерти з олією, додати петрушку.

04

Додати сіль, цукор, перець і заправити салат. Все ретельно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв