
Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном
Плануючи святкове меню, Ви напевно задумалися про те, що салатики, які регулярно подаються на стіл, вже набридли. Будь-якій господині завжди хочеться здивувати гостей, приготувавши таку страву, яка вразить своїм ефектним виглядом і несподіваними смаковими нотками. Саме про таку салатну закуску піде мова. Вашій увазі дивовижний салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном. Вишуканість страві додає, звичайно ж, екзотичний для нас, але встигший полюбитися плід авокадо. Цей фрукт славиться не тільки корисними властивостями, але й пікантним хвойно-горіховим смаком. У поєднанні з простими, але вдало підібраними інгредієнтами, салатик отримує ніжний, делікатний смак, який порадує всіх гостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори Чері мікс 300г
120 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
60 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
20 г.
Салат Лолло Біонда зелений
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
10 мл.
Лимон
20 г.
Етапи приготування
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть пластинками. Збризнути авокадо лимонним соком. Помідори помити і нарізати четвертинками. Салат помити і просушити.
02
Сир натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кільцями. Викласти все на тарілку, полити олією і посипати сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів