Пюре з селери - Image

Пюре з селери

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Селера - досить специфічний овоч, в блюда його додають в невеликих кількостях. Найчастіше використовується його корінь. Корінь селери - дуже корисний продукт. Його можна варити, смажити, тушкувати, маринувати, солити. З кореня селери готують супи і салати, а також можна приготувати чудовий легкий, дієтичний гарнір - альтернатива картопляному пюре - пюре з селери. У такого пюре немає різкого смаку селери, тільки незвичайний легкий пряний присмак і впізнаваний аромат, характерний для всіх страв, що включають селеру. Такий гарнір найкраще підійде до м'яса, а також пюре з селери можна подавати разом з сиром рокфор.

Продукти для рецепту

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
62.00

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

180 г

Інгредієнти

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

1 кг.

Вода негазована Аквуля 2л

600 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

1 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Помити, очистити і нарізати корінь селери невеликими кубиками. Покласти в каструлю, залити киплячою водою, варити до м'якості 30 хвилин.

02

Злити воду, залишивши частину, щоб розбавляти пюре. За допомогою блендера збити пюре до гладкості, додавши оливкову олію.

03

Приправити сіллю і перцем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв