
Картопля з мисливськими ковбасками
Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб це було смачно, ситно і по-домашньому? Тоді ви можете звернутися до нашого рецепту картоплі з мисливськими ковбасками. Ця, на перший погляд дуже проста страва, насправді сильно порадує вас своїм ароматом і смаком. Нагадаємо, що саме печена картопля зберігає всі свої корисні речовини, які потрібні нашому організму, і при цьому залишається дуже смачною, із легкою скоринкою. Ковбаски роблять страву дуже ароматною, а ніжний сир відмінно доповнює всю страву. Тому не ламайте собі голову над вигадуванням нових страв, а скоріше спробуйте приготувати цю - вона вас порадує.
Інгредієнти
Картопля
1 кг.
Мисливські ковбаски
600 г.
Морква
2 шт.
Томатна паста
4 ст. л.
Вода
70 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Часник
2 зубчика
Сир
150 г.
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю нарізати кубиками, мисливську ковбаску нарізати кільцями.
02
Обсмажити терту моркву і томатну пасту з водою протягом 5 хвилин.
03
У 4 горщика викласти картоплю, мисливські ковбаски, зажарку. Посолити, поперчити, додати дрібно посічений часник. Добре перемішати. Поставити горщики в духовку на 45 хвилин при температурі 180°C, потім витягнути і додати тертий сир і дрібно порізану зелень. Поставити в духовку ще на 7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів