Португальський червоний суп - Image

Португальський червоний суп

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Жителі Португалії люблять дуже смачно і ситно поїсти. Відомо, що Португалія - це країна томатів. Тут готують найрізноманітніші салати, соуси, другі страви і, звичайно, ж супи і все це з томатів. Супи португальські - це особлива справа. Вони вважаються тут дуже корисними, так як в Португалії не прийнято робити зажарку та ще й на соняшниковій олії. У супи додають просто оливкову олію. У цьому весь і секрет. Про користь оливкової олії можна говорити дуже багато. Але сьогодні не про неї, а про португальський червоний суп. Його особливість полягає в тому, що він подається холодним. Так як соняшникова олія для нас набагато звичніша, то в рецепті присутня саме вона, хоча якщо ви хочете, можете замінити її на оливкову.

Продукти для рецепту

Томати Верес мариновані 760г
106.50 - 134.70

Томати Верес мариновані 760г

760 г

Інгредієнти

Томати Верес мариновані 760г

300 г.

Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г

1 шт.

Часник

4 зубчика

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

4 ст. л.

Сік лимона John Top 230мл

1,5 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Часник розтерти разом із сіллю. Зелений солодкий перець дрібно нарізати. Помідори очистити від насіння і шкірки, дрібно нарізати (для швидкого варіанту насіння можна і залишити) і збити виделкою.

02

У кип'ячену холодну воду влити рослинну олію, лимонний сік або оцет, покласти подрібнену зелень.

03

Змішати всі складові супу, досолити, якщо потрібно. Нарізати квадратиками хліб, додати в суп.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Португальські вершкові тістечка

Португальські вершкові тістечка

6

1 год 10 хв