
Овочевий салат «Валенсія»
Овочевий салат - популярне дієтичне блюдо, що містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. Овочі роблять благотворний вплив на шлунок, сприяючи переварюванню їжі і засвоєнню білків, жирів і вуглеводів. Салати з овочів зазвичай готують з простих інгредієнтів і подають на повсякденний стіл в якості доповнення основних страв. Приготувати їх можна і до святкового столу, достатньо лише прикрасити, щоб подача була ефектною. Овочевий салат Валенсія - страва іспанської кухні. В ідеалі для його приготування використовуються овочі і морепродукти. У даному рецепті використовуються тільки овочі. Готова страва подається найчастіше холодною до смаженого м'яса або в якості закуски.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Морква
0,5 шт.
Помідор
1 шт.
Салат Лолло Біонда зелений
за смаком
Оливки Losada Гордаль
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити яйце вкруту, порізати на дольки.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
Помідор порізати кружальцями.
04
Змішати салат, моркву, оливки і помідор. Посолити, поперчити, заправити оливковою олією і оцтом. Перемішати і додати часточки яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів