
Гострий цибульний соус
Як відомо, в багато які страви цибулю додають для приємного аромату. Хоча вона і не надто насичена і концентрована, але це навіть на краще. Адже такий аромат не в'їдається, проте все таки викликає бажання спробувати страву. Думаємо, в соусі цибуля теж відіграє дуже важливу роль. Крім аромату вона надає ще й гарний смак. Як відомо, м'ясо дуже любить цибулю, тому такий соус можна подавати і до м'яса, і до гарніру теж. Тому що томат-пюре - це досить універсальний томат, який буде до речі скрізь. Ну а цибуля тільки чудово доповнить весь соус. Тільки не захоплюйтеся - адже він досить гострий, але якщо в міру - то дуже смачний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Пюре томатне Mutti 500г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень кропу сушена Pripravka 10г
20 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Муку підсмажити на маслі і розвести водою.
02
Цибулю почистити, нарізати маленькими шматочками і протушкувати. Додати томат-пюре, сіль, перець і оцет.
03
Додати посічену зелень і з'єднати з соусом. Проварити 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів