
Кімчхи з баклажанів
Вже відразу, промовивши слово кімчхи, ви здогадуєтеся, що слово якесь не слов'янське, правда? Так, дійсно це слово далекосхідне і означає воно страву корейської кухні. Корейська кухня завжди славилася своєю гостротою і пряністю. Кімчхи по своїй суті - це страва, яка представляє собою гостро приправлені квашені овочі. Причому овочі можуть бути самі різні. У нашій страві ми будемо використовувати баклажани. Вони подарують страві ситість і чарівний смак. А соєвий соус, часник, зелена цибуля і червоний перець додадуть гостроти та пікантності нашій страві. Кімчхи з баклажанів відмінно впишеться на ваш стіл в якості закуски. Будьте впевнені, що такою закускою будуть задоволені всі. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Баклажани
500 г.
Перець червоний мелений
5 г.
Часник
30 г.
Зелена цибуля
50 г.
Соєвий соус
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани промити, обрізати кінцеві частини і зробити надрізи, не доходячи до кінця приблизно 2 см. Готувати в пароварці 5 хвилин.
02
З нарізаної цибулі, часнику, меленого перцю, солі і соєвого соусу приготувати начинку. Начинити баклажани, щільно укласти в посуд.
03
Через 4 години влити сольовий розчин, щоб він покривав баклажани. Залишити настоюватися на 2 години. Потім нарізати скибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів