
Хрусткий салат з куркою та огірком
Якщо вам захотілося похрустіти чимось смачненьким, радимо приготувати цей салат: тут вам і свіжий огірочок, і сухарики - хрусткі властивості у страви на висоті. У салаті також багато листя салату, що корисно влітку. А курка надає м'який смак салату. А ще в ній багато білка, тому курка корисна для кожної людини і малої дитини, і дорослого. Крім того, що теж актуально, сир робить салатик дуже ситним, а оригінальна заправка - ароматним.
Інгредієнти
Батон
200 г
Куряче філе
250 г
Твердий сир
150 г
Огірки
300 г
Цибуля
150 г
Зелений салат
1 великий пучок
Оливкова олія
4 ст.л.
Часник
3 зубчики
Винний оцет
2 ст.л.
Сіль
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Рослинна олія для смаження
1 ст.л.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.
02
Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
03
Огірки нарізати часточками або соломкою.
04
Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.
05
Сир нарізати кубиками.
06
Листя зеленого салату порвати руками.
07
Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.
08
З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів