
Фруктово-овочевий салат з блакитним сиром
Рецепт салату належить до вегетаріанських страв. Це дуже смачний і корисний салат із незвичайним і приємним смаком. Поєднання груш, салату і заправки з часнику, лимонного соку, гірчиці і кмину робить цей салат неповторним. Він такий смачний - за вуха не відтягнеш! Салат дуже ніжний, корисний, але і ситний. Порадуйте своїх рідних і близьких новим невигадливим кулінарним шедевром. Адже, як відомо, все, що геніальне, насправді просто!
Інгредієнти
Груша
3 шт.
Салат
150 г
Голубий сир
240 г
Лимон
1/2 шт.
Волоські горіхи
180 г
Оливкова олія
6 ст. л.
Редис
120 г
Часник
1 зуб.
Гірчиця
30 г
Кмин
5 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату помити, просушити і нарвати руками.
02
Груші помити, видалити серцевину, нарізати на кубики або часточки.
03
Сир нарізати на кубики або розкришити.
04
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем.
05
Редис нарізати дрібними кубиками.
06
Часник дуже дрібно нарізати.
07
Для заправки змішати лимонний сік, оливкову олію, часник, гірчицю, кмин, перець і сіль.
08
З'єднати інгредієнти, додати заправку і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів