Фінський суп - Image

Фінський суп

1

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.

Інгредієнти

Фарш м'ясний

300 г.

Картопля

4 шт.

Морква

2 шт.

Селера

200 г.

Перець горошок

за смаком

Лавровий лист

2 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.

02

Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.

03

Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Фінський суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua