
Квасоля з ковбасками в томатному соусі
Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
300 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Сухарики Yaw! стікси Мисливські ковбаски 100г
4 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.
02
Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.
03
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.
04
На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.
05
Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.
06
Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів