Курячі ніжки в мішечку - Image

Курячі ніжки в мішечку

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Курячі ніжки в мішечку – одна із найоригінальніших страв з курятини. Важко знайти страву більш цікаву. Це не просто звична страва, це ціла високохудожня композиція, в котрій продумані абсолютно усі деталі для того, щоб у результаті ми отримали неперевершений шедевр. Не виключено також і те, що спочатку, вам може здатися, що не володіючи спеціальними навичками, ви не впораєтеся, або ж сам процес займе багато часу, але ж насправді ми маємо набагато простішу ситуацію. Головне слідувати за попередньо прописаною інструкцією та мати натхнення. А тепер на мить уявіть, як здивуються ваші гості, коли ви презентуватимете це чудо, що заслуговує овацій.

Інгредієнти

Гомілка куряча

6 шт.

Листкове тісто

500 г.

Баклажани

4 шт.

Печериці

350 г.

Цибуля

2 шт.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Подрібнити цибулю, баклажани і гриби. На соняшниковій олії смажити цибулю, баклажани і потім гриби, обсмажувати хвилин 15. Далі обсмажити курячі ніжки, посолити і поперчити їх.

02

Розкачати листкове тісто і нарізати квадратиками, із залишків зробити круглі коржі. На квадратик покласти корж (це робиться для того, щоб дно не рвалося), зверху приготовлену начинку і курячу гомілку.

03

Загорнути краї тіста, обв'язати їх ниткою, а кісточки загорнути у фольгу. Поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 190°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Курячі ніжки в мішечку – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua