
Броколі з кабачками
Багато дітей не люблять їсти брокколі через незвичайной смак цієї спаржевої капусти. А їсти-то її треба, адже брокколі славиться своїм багатим букетом вітамінів. Але якщо правильно все приготувати, то ви отримаєте дуже смачну страву. Броколі - це помічник при виразці, повноті і навіть хороший борець з онкологією. У ньому дуже багато вітаміну В, С, К (останній відповідає за здоровий колір шкіри). Сама по собі спаржева капуста не дуже смачна, але якщо приготувати її з кабачками, то страва вийде дуже і дуже смачною. До того ж і не калорійною. Для більш різноманітного смаку у страву додають сир і яйця. Але від цього смак брокколі не втрачається, а тільки виграє.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Броколі
0,5 кг.
Кефір Зарог 2,5% 870г
150 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Кріп та петрушка пучок 100г
за смаком
Петрушка Marka Promo пучок 70г
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Зелень вимити, дрібно нарізати.
02
Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сухій сковороді.
03
Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.
04
Броколі бланширувати в киплячій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.
05
Укласти зверху в форму на кабачки і посипати зеленню.
06
Сир натерти на крупній терці. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.
07
Отриманою масою залити вміст форми.
08
Запікати при 180°C 20-25 хвилин.
09
Подавати до столу гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів