Броколі з кабачками - Image

Броколі з кабачками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Багато дітей не люблять їсти брокколі через незвичайной смак цієї спаржевої капусти. А їсти-то її треба, адже брокколі славиться своїм багатим букетом вітамінів. Але якщо правильно все приготувати, то ви отримаєте дуже смачну страву. Броколі - це помічник при виразці, повноті і навіть хороший борець з онкологією. У ньому дуже багато вітаміну В, С, К (останній відповідає за здоровий колір шкіри). Сама по собі спаржева капуста не дуже смачна, але якщо приготувати її з кабачками, то страва вийде дуже і дуже смачною. До того ж і не калорійною. Для більш різноманітного смаку у страву додають сир і яйця. Але від цього смак брокколі не втрачається, а тільки виграє.

Продукти для рецепту

Кабачок
19.90 - 35.70

Кабачок

за 1 кг

Інгредієнти

Кабачок

2 шт.

Броколі

0,5 кг.

Кефір Зарог 2,5% 870г

150 мл.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

5 шт.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

за смаком

Кріп та петрушка пучок 100г

за смаком

Петрушка Marka Promo пучок 70г

за смаком

Спеція Перець духмяний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Зелень вимити, дрібно нарізати.

02

Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сухій сковороді.

03

Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.

04

Броколі бланширувати в киплячій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.

05

Укласти зверху в форму на кабачки і посипати зеленню.

06

Сир натерти на крупній терці. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.

07

Отриманою масою залити вміст форми.

08

Запікати при 180°C 20-25 хвилин.

09

Подавати до столу гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв