Швидкий овочевий суп - Image

Швидкий овочевий суп

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Овочеві супи - основа здорового харчування. Переваги цих супів в тому, що вони нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, збуджують апетит і при цьому поживні, а про їх багатий вітамінний склад, завдяки овочевим інгредієнтам, і говорити не потрібно. Запропонований рецепт - смачний, швидкий і простий у приготуванні овочевий суп. Склад інгредієнтів не залишає й тіні сумніву в корисності цього супчика. Щоб отримати максимум вітамінів, супу бажано варити невеликий об'єм, щоб подавати і їсти його свіжим, оскільки в розігрітому супі вже менше вітамінів. Якщо варити цей суп не на курячому бульйоні, як запропоновано в рецепті, а просто на воді, його цілком можна використовувати для харчування тим, хто дотримується посту.

Інгредієнти

Цибуля-порей

2 шт.

Стебло селери

2 шт.

Часник

2 шт.

Помідори консервовані

400 г.

Квасоля біла консервована

400 г.

Бульйон курячий

1,7 л.

Макарони

85 г.

Зелений горошок заморожений

100 г.

Квасоля зелена стручкова

100 г.

Олія оливкова

2 ст. л.

Песто

1 ст. л.

Сир пармезан

100 г.

Етапи приготування

01

Нарізати помідори на середні шматочки. Квасолю викласти з банки, промити. Часник подрібнити, селеру і порей дрібно нарізати.

02

Нагріти в каструлі з товстим дном олію, висипати в неї цибулю, селеру і часник. Готувати на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин, до м'якості овочів.

03

Додати в каструлю помідори, квасолю, влити нагрітий бульйон, додати макарони, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.

04

Додати в каструлю горошок, соус песто, варити протягом 3 хвилин до м'якості овочів і макаронів.

05

Посолити і поперчити за смаком, при подачі посипати зверху тертим пармезаном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Швидкий овочевий суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua