Запечені овочі з часником і пармезаном - Image

Запечені овочі з часником і пармезаном

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Овочі мають дуже багато плюсів. По-перше, свіжі овочі несуть нам величезний запас вітамінів. У літню пору ними потрібно запасатися на весь рік. По-друге, овочі досить низькокалорійні. Їх можна їсти не побоюючись за фігуру і зайві кілограми. Як же краще приготувати овочі, щоб їх корисні властивості не були втрачені? Звичайно ж запекти. Адже страви, приготовлені в духовці, зберігають вітаміни у великій кількості. А якщо ще й додати до них часник для аромату і пармезан для м'якого смаку, то ви отримаєте чудову страву, яка радує око своїм виглядом і подарує вам приємний смак. Ви можете також додати зелень, прикрасивши нею страву перед подачею.

Продукти для рецепту

Часник
119.90 - 289.00

Часник

за 1 кг

Інгредієнти

Часник

50 г.

Картопля фасована

330 г.

Цибуля

200 г.

Помідори рожеві фасовка

300 г.

Цукіні

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Суміш спецій Банка Спецій Італійські трави 100г

10 г.

Спеція Перець чорний мелений

5 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 220°C градусів. З часнику зрізати верхівку, а кожен зубчик трохи надрізати. Загорнути його у фольгу.

02

Картоплю добре помити і нарізати на четвертинки. Цибулю очистити від лушпиння і розрізати на 4 частини. Помідори помити, розрізати на кілька частин. Цукіні помити і розрізати на кілька скибочок.

03

У мисці змішати оливкову олію, спеції і перець. Додати овочі і добре перемішати. Покласти овочі в духовку, додати сіль і запікати близько 30 хвилин. Дістати овочі та часник. Часник розпакувати, видавити зубчики на овочі і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв