Гострі бурякові кульки - Image

Гострі бурякові кульки

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вживаючи буряк, багато хто не замислюється, яке це джерело корисних для здоров'я речовин. Цілющі властивості цього чудового коренеплоду унікальні. При термічній обробці буряка цінні вітаміни, мінерали та мікроелементи майже не піддаються руйнуванню. Ми всі знаємо страви, які без буряка уявити неможливо. В нашому українському борщі буряк просто незамінний. А салат "Оселедець під шубою" або вінегрет? Гострі бурякові кульки - страва, в якій варений бурячок гармонійно поєднується із сиром, часником і майонезом. Можливо, Ви вже куштували цю страву у вигляді салату. Але варіант із кульками більш презентабельний. Порада: буряк зручніше зварити заздалегідь. Кількість часнику можна варіювати.

Інгредієнти

Часник

2 зуб.

Буряк

300 г.

Сир

100 г.

Майонез

30 г.

Салат

40 г.

Етапи приготування

01

Буряк відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Салат помити і просушити.

02

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати. Мокрими руками скачати кульки і викласти їх на листя салату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гострі бурякові кульки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua