Cалат з креветок та огірків по-китайськи - Image

Cалат з креветок та огірків по-китайськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Досить оригінальний салат в китайському стилі. Салат на смак в міру гострий і трохи солодкий за рахунок цукру і ніжного солодкуватого м'яса креветок. Найкраще в цьому салаті використовувати королівські або тигрові креветки, які будуть добре прикрашати його. Виглядати готовий салат буде дуже ефектно. Це проявляється в першу чергу в колірному поєднанні салатового кольору огірків і зелені і ніжно рожевого кольору креветок. За бажанням можна додати в салат селеру і скропити лимонним соком. Креветки можна відварити або ж використовувати гриль. Загалом вийде дуже смачно, корисно і поживно. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Оцет бальзамічний

10 мл.

Креветки

500 г.

Огірки

300 г.

Цукор

5 г.

Сіль

за смаком

Зелень

20 г.

Хрін

10 г.

Оливкова олія

10 мл.

Етапи приготування

01

Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Огірки помити, очистити, нарізати тонкими пластинками. Зелень помити, просушити, подрібнити.

02

Змішати оцет, олію, хрін, цукор, сіль. Замаринувати в цій заправці огірки мінімум на 10 хвилин. У салатник викласти огірки, зверху креветки і посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Cалат з креветок та огірків по-китайськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua