Салат з крабовими паличками, капустою і грибами - Image

Салат з крабовими паличками, капустою і грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати з крабових паличок хороші тим, що готуються вони дуже швидко і просто, а виходять завжди смачними і ситними. До того ж, варто відзначити, що завдяки відмінним смаковим якостям цей морський продукт знаходить спільну мову практично з будь-якими інгредієнтами. І як підтвердження цього незаперечного факту – Вашій увазі один з таких салатиків на «крабову» тему. Завдяки тому, що капуста швидко пускає сік (якщо її присипати сіллю і злегка придушити руками), цей салат виходить соковитим і подавати його краще відразу ж після приготування. Білокачанну капусту можете замінити пекінською: вона також чудово поєднується з крабовими паличками, ароматними грибочками і консервованою кукурудзою.

Продукти для рецепту

Капуста білокачанна
14.79 - 16.90

Капуста білокачанна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста білокачанна

400 г.

Печериці Королівські свіжі

200 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

200 г.

Крабові палички вагові

400 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. З кукурудзи злити рідину. Печериці помити, нарізати скибочками і обсмажити.

02

Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв