Салат «Святковий» з рибою - Image

Салат «Святковий» з рибою

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У Вашу домашню колекцію святкових страв пропонуємо додати цей чудовий салатик з морепродуктами. Виглядає він дуже ефектно і тому точно не залишиться без уваги гостей. Поєднання апетитних кальмарів, відвареної риби, і кисло-солодких яблук воістину чарівно. Кальмар – делікатес смачний, але примхливий у приготуванні. Переваривати його не варто, інакше м'ясо стане жорстким як гума. А ось що стосується очищення кальмарів – тут справа не хитра. Досить буде опустити тушку спочатку в окріп, потім у крижану воду. Таким простим способом можна легко видалити кольорові та прозорі плівочки. Рибу можете взяти будь-яку на Ваш розсуд, головне – ретельно відокремити філейну частину від кісток.

Продукти для рецепту

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
575.50

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

400 г

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

300 г

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

120 г

Картопля фасована

360 г

Огірки консервовані 3л

100 г

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Етапи приготування

01

Кальмари помити, розморозити і відварити в підсоленій воді близько 1,5-2 хвилин. Охолодити кальмари і нарізати півкільцями або кубиками.

02

Рибу відварити в підсоленій воді. Дістати з бульйону, охолодити і нарізати невеликими шматочками. Яблука помити, видалити серцевину і нарізати кубиками або шматочками.

03

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, картоплю трохи охолодити і очистити, а потім нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль, перець і заправити майонезом. Обережно перемішати і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв