Різото з шампанським, креветками і гребінцями - Image

Різото з шампанським, креветками і гребінцями

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Різото з шампанським, креветками і гребінцями - цікавий варіант приготування різото. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї традиційної італійської страви. Рис підійде дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Головне в приготуванні різото - спосіб приготування рису. Тепер докладніше про спосіб. Додавати в рис бульйон потрібно порціями, поступово, помішуючи, даючи час кожній порції бульйону вбратися в рис. Так ви зможете домогтися кремової консистенції різото. Для ще більшої "кремовості" на останньому етапі приготування у страву додають тертий пармезан. Різото з морепродуктами виходить смачним і ніжним. До того ж виглядає страва ефектно і нарядно.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

50 г.

Рис пропарений

120 г.

Шампанське Taittinger Nocturne біле сухе 12,5% 0,75л

200 мл.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

400 мл.

Гребінці морські 10/15 свіжоморожені

230 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

50 г.

Креветки очищені варено-морожені 31/50

100 г.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.

02

Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.

03

Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.

04

Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв