
Молочний крем-карамель
Пропонуємо вам в домашніх умовах приготувати такий чудовий ресторанний десерт. Часу на його приготування вам потрібно небагато, а користі собі і своїм близьким ви принесете немало. Смак десерту виходить неймовірно ніжний, божественний і ароматний. Ванільний присмак карамелі дуже гармонійно поєднується з молочною основою десерту. Десерт "молочний крем-карамель" обов'язково сподобається вашим маленьким чадам. Адже, такий десерт ви можете спокійно їм давати. На відміну від магазинних, він не містить жодних некорисних добавок і ви не завдасте шкоди здоров'ю малюків. Тому, такий десерт також дуже буде хороший для дитячих свят.
Інгредієнти
Молоко
1 л.
Яйця
12 шт.
Лимон
2 шт.
Цукор
100 г.
Ваніль
1 стручок
Етапи приготування
01
Молоко налити в каструлю, туди ж додати насіння ванілі і довести до кипіння.
02
Збити яйця 4 шт., яєчні жовтки 8 шт. і половину цукру до однорідної маси.
03
Після чого в збиту суміш, поступово вливати кип'ячене молоко, постійно помішуючи вінчиком.
04
Для приготування карамелі потрібно: цукор, що залишився розігріти на повільному вогні до золотистого кольору і потім влити лимонний сік, вичавлений з лимонів. Всю суміш слід добре перемішати.
05
Гарячу карамель розлити по формах для випікання, зверху викласти молочно-яєчну суміш.
06
Дану форму необхідно потім поставити в ще одну форму або деко, наполовину заповнене водою. Потім випікати в духовці, попередньо розігрітій до 170°C, протягом 20-25 хвилин.
07
Потім готовий десерт вийняти з духовки, дати йому охолонути і поставити в холодильник. Десерт необхідно подавати добре охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів