
Макарони з гарбузом і філе індички
Макарони з м'ясом - улюблена їжа більшості чоловіків . Нам, жінкам доводитися миритися з цим фактом і придумувати всілякі способи і прийоми, щоб якось урізноманітнити цю страву. Радимо спробувати приготувати макарони з індичкою і гарбузом. Поживна, дуже смачна і корисна страва. Гарбуз додає соковитість, аромат і незвичайний золотистий колір. Борошняні вироби є незамінним джерелом вуглеводів для нашого організму. М'ясо містить білок, вітамінний і мінеральний комплекс. Але королем балу безсумнівно буде гарбуз - цінний харчовий і дієтичний продукт, головне джерело каротину в рослинному світі. Гарбуз містить білки, вуглеводи, пектин, крохмаль, органічні кислоти, вітаміни, мінеральні солі і цілий набір біологічно активних речовин.
Інгредієнти
Філе індички
500 г.
Гарбуз
300 г.
Макарони
150 г.
Цибуля-порей
150 г.
Сир
50 г.
Соняшникова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Потім нарізати невеликими шматочками філе.
03
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Цибулю трохи обсмажити на олії. Додати філе і обсмажити хвилин 15. Потім в сковороду додати гарбуз, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і залишити смажити ще близько 15 хвилин.
06
Макарони відварити до готовності і висипати на друшляк, щоб вода стекла.
07
Смажене філе з гарбузом викласти в каструлю, додати до них готові макарони і все перемішати.
08
Подаючи страву, трохи посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів